Digital art/Logo

Als digitaal ontwerp bedrijf drukken wij niet alleen op kleding, maar kunnen wij ook ontwerpen maken die jij bijvoorbeeld op social media wilt gebruiken of als ontwerp voor je tattoo! Zelfs als je een startend bedrijf hebt dan kunnen wij jouw logo op maat maken.

Jij ontvangt dan jouw custom made logo in diverse bestanden via de e-mail.

 

Hoe werkt het?

 • Bestellen
  Kies welk soort bestand jij graag zou willen hebben. Upload je foto in hoge, heldere kwaliteit. Heb je vragen hierover, kijk dan bij Custom info of neem contact met ons op.
 • Volgende stap
  Nadat de betaling is ontvangen, beoordelen wij de kwaliteit. Mochten we vragen hebben of andere foto's willen dan nemen wij contact met je op via de e-mail. Als we geen vragen hebben, gaan we aan de slag en ontvang je binnen 3 weken jouw custom made ontwerp via de e-mail in verschillende soorten bestanden.
 • Gebruik en rechten
  Het digitaal verstrekte bestand is alleen bedoeld voor social media, afdrukken in fotoboeken, canvas, visitekaartjes, flyers of tatoeages. De auteursrechten blijven van The Unleashed Company en de exclusieve Bobblehead Digital Art blijft van Digital Paws. Meer weten over auteursrechten? Blader dan door onze topic over "auteursrecht en toestemming". Heb je vragen over de auteursrechten? Neem dan contact op via ons emailadres; info@theunleashedcompany.nl 

 

 • Extra info
  Wil je na afloop of in de toekomst jouw ontwerp op een item of kledingstuk laten drukken? Dan koop je die met 15% korting, neem dan even contact op voor een aparte kortingscode (niet te combineren met andere sale of kortingscodes).