Jij vraagt, wij creëren 

 

Hou jij van kleding of items met een ontwerp erop dat totaal hoort bij jou? Of ben je opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? 

Wij maken dat graag voor je!

Van line art in verschillende stijlen tot simpele foto opdrukken of juist bewerkt in Bobblehead stijl door onze externe ontwerper van Digital Paws.

Gespecialiseerd in het maken van producten voor hondeneigenaren, maar onze creativiteit gaat alle kanten op.

Van een simpele quote tot tekeningen van auto's of family art.

Wij maken dit mogelijk met jouw ingestuurde foto, die wij graag in een goede kwaliteit ontvangen. Na ontvangst gaan wij aan de slag voor je en ontvang je binnen 2 weken een geheel vrijblijvende preview via de email en na akkoord drukken wij het op het door jouw uitgekozen product en ontvang jij jouw product binnen 2 weken. 

Opzoek naar inspiratie? Kijk dan op onze: Ideeën en voorbeelden pagina of neem een bezoek aan onze up-to-date Instagram pagina.

Heb je vragen of ben je opzoek naar een item, textiel of design kleur dat niet op onze pagina staat? Neem dan contact met ons op.

 

 

Foto's 

 

Wij kunnen foto's gebruiken die met de meeste telefoons zijn gemaakt, voor het beste resultaat moet je ervoor zorgen dat de foto van bijvoorbeeld een line art van een dierenkop of -oortjes recht vooruitkijkend is. Voor een halve hondenkop geldt hetzelfde.

Zorg er voor dat de kop of het lichaam geheel goed in beeld is en alles van het dier of mens goed zichtbaar is.

Zorg er voor dat de foto in hoge kwaliteit is. Als je een foto opdruk wilt, kijk dan even op je pc of laptop hoe de foto eruit ziet als die vergroot is en of je de pixels dan ziet.

 Als je foto's verzendt die zijn gemaakt door een professionele fotograaf, zorg er dan voor dat je eerst toestemming krijgt.

Mocht de foto niet voldoende kwaliteit bevatten, dan nemen wij contact met je op voor meer foto's en dan kijken we samen naar welke foto de beste keuze is.

Voorbeeld voor een goede foto voor een line art hoofd

Voorbeeld foto halve hoofd recht naar voren kijkend 

Wasinstructies

 

Het is belangrijk dat jij je custom made product goed verzorgd. Zo blijft de bedrukking het mooist en de stof langdurig stralend.

Maar hoe moet jij bedrukte kleding wassen? De bedrukte kleding moet namelijk met zorg behandeld worden. De bedrukking kan anders vervagen of zelfs los laten. Het zou zonde zijn als dit na een aantal keer dragen al gebeurd. Er zijn een aantal tips die toe te passen zijn om je bedrukte kleding goed te wassen.

 

Was tips voor custom made kleding 

Elk kledingstuk is anders en er zijn verschillende soorten bedrukking zoals je kan lezen in de topic druktechnieken.

In ieder geval zijn er een aantal tips die gelden voor alle bedrukte kleding. Ze luiden als volgt:

  1. De kleding moet binnenstebuiten worden gewassen;
  2. Doe de bedrukte kleding niet in de droger
  3. Niet warmer dan 40º C wassen
  4. Niet rechtstreeks op de bedrukking strijken
  5. Gebruik nooit chloorbleekmiddel bij bedrukte kleding

Let naast deze tips ook op de wasvoorschriften die in het label in de kleding staan. Sommige kleding mag bijvoorbeeld alleen met de hand gewassen worden, hangend drogen, mag je niet strijken of stomen. Om de kwaliteit van de kleding te behouden is het aan te raden om de instructies op het label op te volgen. Dit alles voor het beste en mooiste resultaat en langdurig plezier.