FAQ


Custom Meestgestelde vragen

Krijg ik mijn gepersonaliseerde edit nog te zien voor dat het bedrukt word?

Jazeker, voordat jou gepersonaliseerde line art of edit gedrukt word op jou product naar keuze krijg je van ons een preview. Na de preview kan er eventueel aanpassingen nog gedaan worden. 

Meer informatie is te zien onder de kop :Custom info.

Levertijden

Omdat wij een klein bedrijf, hebben we te maken met schommelende levertijden. Wij streven er altijd naar om de preview binnen 2-3 weken aan te tonen, erna binnen 3 weken te bedrukken en te verzenden, dat betekend ongeveer totaal 6 weken in totaal. 

Op de website en social media kanalen staan altijd actuele levertijden.

Ook vind je die terug in de bevestigingsmail als jij je order gedaan hebt.

Wat is een kant en klaar logo?

Soms vraag ik naar een 'kant en klaar' logo als jij bijvoorbeeld een order hebt geplaatst voor 'bedrijfskleding' of 'print je eigen design' heb gekozen. Dat betekend dat het logo al helemaal af is en en het niet aangepast hoeft te worden. Ook heb ik desbetreffende logo nodig in PNG formaat, dus ben een transparante achtergrond in hoge kwaliteit.  Wil je meer informatie hierover? Stuur dan vooraf een email dan kijke we samen naar de mogelijkheden

Waarom word er gevraagd bij een aangeleverde design of logo naar de auteursrecht?

Het is voor de klant als voor ons als  bedrukker van belang dat wij ons houden aan de regels en wetten van het auteursrecht. Wij mogen niet zonder toestemming van de maker van het logo of design een ontwerp aanpassen of bedrukken. Ook geldt dit bij foto's van fotograven, wij hebben toestemming nodig van de fotograaf om bijvoorbeeld de foto te besnijden. Bij bedrijfslogo's is dit echter anders, deze mogen wij bedrukken omdat jij deze zelf hebt gekocht en het uiteraard voor eigen gebruik is maar houdt er rekening mee dat als jij een ontworpen logo hebt gekocht bij een ander bedrukkings bedrijf dat de rechten hier in kunnen verschillen. 

Neem altijd contact op via de email of kijk eens onder het kopje 'auteursrechten'voor meer informatie.

SparkPaws Official meest gestelde vragen

Hebben honden truien nodig?

Tijdens de koudere maanden heeft uw hond een knusse hondentrui nodig om warm te blijven. Vooral Pitbulls, Franse Bulldogs en andere grote honden met dunnere vachten of honden die ouder zijn of zich niet op hun best voelen, kunnen baat hebben bij het dragen van een stijlvolle trui of jas tijdens koeler weer. Houd er echter rekening mee dat honden met een dikkere vacht als kampioenen tegen de kou kunnen en zich uiteindelijk te warm kunnen voelen in een trui.

Hoe vind ik de juiste maat voor mijn hond?

Om de perfecte hondentrui te vinden, meet u de nekomtrek, borstomtrek en ruglengte van uw pup. Wikkel een meetlint om de nek van uw hond waar een halsband zou zitten, zodat er voldoende ruimte overblijft voor twee vingers. Herhaal dit voor de borst, met behulp van de techniek met twee vingers. Meet de lengte vanaf de basis van de nek tot het begin van de staart voor de rugmeting. Als je Pitbull, Franse Bulldog, grote hond of puppy tussen twee maten in zit, kies dan voor de grotere voor een comfortabele pasvorm.

Ruilen en retourneren

We hopen dat jij en je hond tevreden zijn op wat je hebt besteld! Maak je geen zorgen als ze niet perfect passen - we hebben het retourproces supergemakkelijk gemaakt!

Zorg er eerst voor dat uw geretourneerde artikelen aan de volgende voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor terugbetaling of omruiling:

Kleding: Nieuwstaat met intacte labels en geretourneerd met originele verpakking. Moet vrij zijn van geur en hondenhaar

Kettingen en Cuban Link Leash: Al onze kettingen zijn omwikkeld met een beschermende laag om krassen te voorkomen. Zodra de beschermende verpakking verdwenen is , nemen we het product niet terug

Is dit allemaal in orde dan mail je ons en ontvang je een retourlabel van ons.

 

Let op: producten die rechtstreeks van Sparkpaws Official komen kunnen niet bij ons omgeruild of geretourneerd worden.

Levertijd Sparkpaws

Een aantal producten kunnen wij direct uit het assortiment leveren, maar het meeste heeft een levertijd van 10 tot 14 werkdagen. Wij leveren het product zonder extra andere kosten zoals douane en extra verzendkosten vanuit het buitenland. Mocht er vertraging zijn, zoals dat ons pakket langer bij de douane ligt dan gebruikelijk, dan proberen we je altijd up to date te houden via de email.