Kleding assortiment 

In ons ruime assortiment kleding vind je allerlei soorten. Van basics tot een urban loose fit look, van t-shirts tot trendy jurkjes en ons assortiment blijft zich constant uitbreiden.

Custom en standaard opdrukken 

Op de custom items word jouw design speciaal ontworpen op basis van jouw ingestuurde foto en toelichting. Jij bepaald de kleur en stijl van jouw unieke design, want hier geldt ons motto "jij vraagt, wij creëren".

De standaard opdrukken hebben een lagere prijs, omdat deze niet gepersonaliseerd worden en wij de opdrukken al klaar hebben liggen. Hierdoor is er geen ontwerp tijd nodig en hebben we een snellere levertijd.

 

Kwaliteit

De kwaliteit van onze kleding staat op nummer 1 omdat dit zeer belangrijk is voor de levensduur van de opdruk. Toen wij net begonnen hebben wij flink wat merken en materialen getest en hebben nu aardige collectie met een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook hechten deze items het beste met onze druktechnieken. Informatie over onze druktechnieken vind je in een aparte topic waar wij uitgebreid uitleggen hoe wij onze kleding en accessoires bedrukken.

 

Premium organic kleding collectie

Ben jij op zoek naar biologische kleding met een hoogwaardige kwaliteit? Naast onze basic kleding bieden wij een aantal items aan die volledig gemaakt of gedeeltelijk verwerkt zijn met organic cotton. Zo kunt jij een eerlijke, groene keuze maken bij de aanschaf van het custom made  textiel. Neem eens een kijkje bij: Lets go organic.

Deze collectie heeft andere kleuren dan de basic collectie.

 

Nu je alle informatie weet, lets order!

Even een simpele korte uitleg hoe jij je custom items kan bestellen.

Kies je kleur en maat, kies je design en designkleur als je gekozen hebt voor een line art of tekst. Upload een foto en geef aan waar op het item je de bedrukking wilt hebben.

Voor een extra zijde bedrukken betaal je een toeslag van €5,-.

Je kan bij "extra toelichting" alles aan mij kwijt over jou wensen van jouw custom made product. Bijvoorbeeld als je een naam of tekst wilt toevoegen aan het design.

Voordat je gekozen product gedrukt wordt, ontvang je digitaal een preview van het design. Je kan, als je dat nodig vindt, nog kleine wijzigingen voor het design doorgeven. Let op; dit betreft geen nieuwe foto of of ander soort tekening! Wil je alsnog een nieuwe foto gebruiken, dan betaal je extra ontwerp kosten van €7,50. Bij vragen kun je altijd contact opnemen.

Veel plezier met invoeren!