Unleashed HondenSnacks & Stuff

Welkom op onze nieuwe pagina omtrent hondensnacks, supplementen en verzorgingsproducten.

Unleashed HondenSnacks

Voeding en verzorging is uiterst belangrijk voor jouw hond. Natuurlijk doe jij alles om hem gezond te houden zodat hij een goed, fit en lang leven heeft. Voeding is uiterst belangrijk, maar het is ook een teken van appreciatie. Want als jij je hond gaat trainen, speelt belonen een belangrijke rol. Daarom bieden wij gezonde en natuurlijke opties aan, zodat jij je hond verantwoordelijk een snack kunt geven. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een natuurlijke en gezonde snack de gezondheid van je hond enorm kunnen bevorderen. Naast het gebruik tijdens het trainen, kun je je hond dus ook thuis een kauwsnack geven. Deze werken kalmerend en zorgen dat de hond de overtollige energie kwijt raakt, kauwen is namelijk erg vermoeiend.

Natuurlijke snacks verminderen huidaandoeningen en allergieën, je hond word fitter, heeft minder spijsverteringsstoornissen en een betere stoelgang.

Daarom hebben wij gekozen voor Carnilove, Natural Greatness en ons eigen merk.
Alles van ons eigen merk zijn 100% natuurlijke snacks die vrij zijn van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook zijn ze vrij van granen, lactose, gluten en conserveringsmiddelen.

Onze snack ambassadeurs hebben ieder een pakket samengesteld van ons eigen merk met wat ze het liefst snacken. Heb je keuze stress en kom je er niet uit neem dan een kijkje op de pagina SnackBox.

Wij willen alleen het beste voor ons huisdier, jij toch ook? Wil je informatie over een bepaalde snack of informatie over ons assortiment, neem dan contact met ons op.

Let op: laat je hond niet alleen met een kauwsnack, zorg altijd voor voldoende drinkwater en geef de snacks met mate.

Supplementen 

Wij hebben er voor gekozen om supplementen van kivo aan ons assortiment toe te voegen, omdat deze essentieel van waarde zijn. 

Een voldoende toevoer van omega-3-vetzuren heeft onder andere de volgende voordelen voor de gezondheid van uw hond:
Het geeft vermindering van ontstekingen in het lichaam en het vermindert het risico op hart- en vaatziekten. 

Elke olie en ieder vet die wij van Kivo in ons assortiment hebben, zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben ieder hun eigen kwaliteiten  

Twijfel je of je een olie of vet voor je hond nodig hebt of wil je sparren over welke het beste past? Neem dan contact met ons op en wij informeren je graag hierover.

 

Verzorgingsproducten 

De verzorging voor je hond gaat verder dan alleen voeding, het is namelijk ook een must om je hond zo nu en dan te verzorgen met een wasbeurt. Langharige honden vaker dan de kortharige. Ook vragen de pootjes wel eens in de wintermaanden of juist in de hete zomermaanden om verzorging en dat kan door een potenbalsem. Ook hebben we huidolie voor de honden die graag ravotten en wel eens onder de wondjes komen te zitten. Al deze producten hebben wij toegevoegd in ons assortiment van het merk Kivo. Deze zijn namelijk helemaal vrij van snufjes zoals parabenen en alcohol. Ook is die PH-neutraal voor de hondenhuid en compleet veilig te gebruiken en je krijgt er een zeer zachte en verzorgde huid van. Ook hebben deze producten een heerlijke geur.

Dit zijn dus must haves om thuis in je kastje te hebben.