Onze hond

De liefde voor dieren en met name honden, er zelf altijd uniek en in stijl willen uitzien is een perfecte match om ons bedrijf te omschrijven. Door onze eigen hond hebben we veel mensen met dezelfde passie leren kennen. En met name door het Instagram account KingsterBinkster. We vonden dat we deze liefde ook wel aan de wereld mochten laten zien doormiddel van een foto opdruk of een krachtige slogan zoals: Don't Bully My Breed. Langzaam is dit uitgegroeid tot een sterk en creatief bedrijf met vele mogelijkheden waar veel aandacht en liefde in elk design en item word gestoken.

 

Onze liefde voor kleding

Naast dieren houden wij ontzettend veel van kleding. Kleding representeert jezelf naar anderen toe. Want in kleding kan je zoveel laten zien hoe jij als persoon bent. Het personaliseren is daarom een extraatje voor jou speciaal erbij. 

Wij hebben er ook voor gekozen om ons eigen kledinglabel te starten "We are Unleashed". We willen dit gaan uitbreiden met de keuze met onbedrukt of standaard "We are Unleashed" logo tot kleine personalisatie bedrukking. Hou onze pagina goed in de gaten voor de nieuwste items.

De "We are Unleashed" kledinglijn is er voor ieder en is niet alleen hond/dier gerelateerd, want "Unleashed" betekend veel meer dan alleen "los van de riem". Het betekend "ontketend" en ik vermoed dat ieder dit woord krachtig kan voelen.

Neem eens een kijkje bij onze collectie!