Probeer Actie

Kivo Gestoomde worst-EEND 600gr

€ 4,29 € 3,49
Probeer Actie

Kivo Gestoomde worst-EEND 600gr

€ 4,29 € 3,49

Kivo Worst Eend - lang houdbaar

Deze voeding is een zacht gestoomde complete maaltijd die geschikt is voor elke hond, zowel voor volwassen honden als puppy's. Deze voeding bevat uitsluitend eendenvlees en is daardoor hypoallergeen. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere dierlijke eiwitten waardoor het ten goede komt voor honden met allergieën. Het is verrijkt met zilvervliesrijst, groenten & fruit. Dit product is glutenvrij. Deze complete maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan uw hond te geven.

Houdbaarheid: 18 maanden houdbaar buiten vriezer of koelkast. Opslaan op een donkere en droge plek. Na openen in de koelkast 4 dagen houdbaar.

 

Eigenschappen

  • Geschikt voor elke soort hond
  • Complete maaltijd
  • Glutenvrij

 

Ingrediënten Gestoomde Eend

78% eendenvlees, 15% zilvervliesrijst, 3% groenten, 2% fruit.

 

Analytische bestanddelen 

Ruw eiwit: 11,1%, Ruw vet: 15,2%, Ruw celstof: 0,9%, Ruw as: 2,0%, Calcium: 1.5%, Fosfor: 0.8%, Vocht: 58,4%

 

Hoeveelheid houdbare worst per dag

  • Volwassen hond: 20 gram per kilo lichaamsgewicht per dag.
  • Puppy's: 40 gram per kilo lichaamsgewicht per dag.  

Kivo gestoomde eend is vrij van gluten, conserveringsmiddelen en kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

 

Sommige honden kunnen wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Speciaal voor het versoepelen van gewrichten, meer weerstand, of een glanzende vacht hebben we een aanbod supplementen. Ze zitten bommetjevol omega 3, superfoods, oliën en vetten. Dankzij deze laatste twee is de basis vloeibaar en daardoor de opname vele malen hoger.

 

Kivo olie

Kivo verzorgings producten

Goede verzorging gaat verder dan alleen gezonde voeding. Daarom ging Kivo op zoek naar geschikte verzorgingsproducten voor de hond: vrij van alcohol, sulfaten en parabenen.  Ook moest het PH-neutraal zijn, want dat is wel zo goed voor de hondenhuid. Dat bleek lastig te vinden! Dus besloten ze het zelf te ontwikkelen. Zij hebben de kennis gebundeld met hun jarenlange ervaring, met als resultaat: verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten en zachte geuren, speciaal gemaakt voor de hondenhuid.