Waarom hebben wij voor Sparkpaws Official gekozen?

Gepubliceerd op 14 juni 2024 om 10:47

Waarom wij voor Sparkpaws Official heb gekozen vragen vele aan mij. 

Begin 2021 werd onze hond King model bij Sparkpaws official als één van de eerste honden uit Nederland. Het bedrijf komt namelijk uit Canada en is gespecialiseerd in het aankleden van het bullenras dus wij voelde ons zeer vereerd. We begonnen met het promoten van de honden hoodies en zagen al snel dat dit van erg mooie kwaliteit is en het zag er ook nog eens stoer uit. De samenwerking verliep goed en wij mochten tekenen voor als officieel ambassadeur van Sparkpaws Official.

Ze kwamen met een steeds mooier en breder assortiment, de kwaliteit groeide met mee en als je dacht dat het niet beter en hoger kon, dan toch. Ze bleven mij keer op keer verbazen. Toen kwamen ze met hun gear assortiment speciaal voor de sterke rassen en ik kon alleen maar denken, ik wil dit graag bij The Unleashed Company in het assortiment. Ik wist dat het versturen vanuit een niet EU land lastig is en het ruilen als de maat niet goed is koste erg veel voor de direcfe klanten en is erg ingewikkeld in verband met de import papieren. Maar ik wilde het graag in het assortiment want hoe mooi is het om producten te verkopen waar je zelf ervaring mee hebt en waar je volledig achterstaat!? 

Die knoop hebben we in 2023 doorgehakt en wij zijn toen het eerste verkooppunt geworden in Nederland/België van Sparkpaws Official. Het grote voordeel van ons als verkooppunt is natuurlijk de garantie: je kan ruilen als het artikel niet past, je laat je product, zonder extra kosten, in Nederland naar je toe verzenden en je kunt natuurlijk iets lekkers of leuks voor je hond of voor jezelf erbij shoppen. En natuurlijk het real life voelen of passen van de producten op evenementen waar wij staan.

Sparkpaws blijft zich uitbreiden met kleding voor de hond zoals hoodies, pyjama's en jassen, maar ook matching kleding voor hond en baas, halsbanden en tuigen, koelvesten, SPF t-shirts voor de hond en nu komen er ook badjassen in combinatie met een verzorgingset. Dat is voor mij de reden waarom ik maar 1 groot merk in mijn assortiment neem. Ze zijn enorm veelzijdig en leveren kwaliteit en dat is wat wij ook aan de klanten willen bieden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.